Acasă » Cărți » Analitica rețelelor sociale

Analitica rețelelor sociale

postat în: Cărți 0
0
(0)

Analitica rețelelor socialeAutor: Nicolae Sfetcu
Editura: MultiMedia Publishing
Anul: 2022
Limba: română
Coperta: broșată
Număr pagini: 176 pagini
Dimensiuni: 250 x 176 x 9 mm
Greutate: 341 g
Formate: tipărit, PDF, EPUB, MOBI
ISBN: ‎978-606-033-704-1
DOI: 10.58679/TW12414
Cuvinte cheie: fizica, compendiu, știința, mecanica, materia, căldura, sunetul, electricitate, magnetism
URL: https://www.telework.ro/ro/e-books/analitica-retelelor-sociale/

Analitica rețelelor sociale este un domeniu nou și emergent, pregătit pentru a permite companiilor să își îmbunătățească inițiativele de gestionare a performanței în diferite funcții de afaceri. Indiferent dacă este vorba de măsurarea eficienței campaniilor promoționale, colectarea de informații despre nevoile și preferințele clienților, discernerea percepțiilor mărcii, obținerea de feedback cu privire la performanța produsului sau pentru a capta date despre tendințele pieței, analitica social media are potențialul de a furniza informații utile diferitelor linii de afaceri precum marketing și vânzări, relații cu clienții, relații publice și dezvoltarea de produse.

Analitica rețelelor sociale se încadrează în știința socială computațională, combinînd practici care răspund la întrebări precum „Cine? Ce? Unde? Când? De ce? și Cum?” folosind tehnici cantitative (statistici computaționale, învățarea automată, etc.) și așa-numitele megadate (big data) pentru extragerea datelor și modelarea prin simulare.

Analitica rețelelor sociale oferă o sursă bogată de provocări de cercetare socială, politică, economică și academică pentru oamenii din științe sociale, informaticieni, companii și organismele de finanțare.

Analitica rețelelor sociale

Votează!

Rating mediu 0 / 5. Valoare vot: 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *